Här presenterar vi några av våra partners.

Framtiden börjar inte i rymden utan hemma hos dig själv – platsen där det finns utrymme för nya möjligheter. Detta är möjligt tack vare flera innovationer och tysk ingenjörskonst i våra produkter. Våra teknologier med "connectivity" och flexibilitet motsvarar de höga förväntningar och bidrar till en metropolitansk livsstil med arkitektonisk estetik och tidlös design. Denna attityd gör oss till nummer ett på den tyska marknaden för vitvaror och en global ledande aktör på marknaden.

 

  

Under många generationer har Boschs hushållsapparater underlättat vardagen. De gör en del av arbetet åt dig. De ser till att du kan klara av hushållsarbetet snabbare. De ger oss mer tid och förbättrar vår livskvalitet. Nu ska vi ta en titt på hur alltsammans började. Våra hushållsapparater står för kompromisslös kvalitet, teknisk perfektion och absolut pålitlighet. I går, i dag och i framtiden.

 

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med 40 års erfarenhet inom områdena Beslag- och Interiörprodukter. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Sverige och övriga Norden