Att köpa Tibrokök

Att välja kök är inte alldeles enkelt. Valen är många och det finns egentligen inga gränser för hur ditt Tibrokök kan se ut. Det är förstås bra, men det kan också göra det hela ännu svårare. Var börjar man? Hur ska man planera? Vilket material ska man välja och vilka luckor passar bäst? Det är här våra köksarkitekter kommer in. Med deras erfarenhet och kunskap om hur man bäst komponerar ihop ett praktiskt, snyggt och funktionellt kök, får du garanterat ett kök att trivas i år efter år.

 

Hembesök & planering


Takhöjd, kvadratmetrar, ljusinsläpp och planlösning påverkar hur ditt kök kan utformas. Kanske är ditt kök redan perfekt planerat och ”bara” behöver förnyas. Kanske ska man tänka om helt för att det ska bli optimalt. För att kunna komma med de bästa lösningarna och de mest kreativa förslagen, är det bra om vi får se ditt kök med egna ögon. Därför ingår vanligtvis ett hembesök av köksarkitekten. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och se hur ditt nya kök börjar ta form.

 

Tillverkning efter beställning


Något du garanterat får när du köper ett Tibrokök, är valfrihet. Eftersom vi tillverkar ditt kök från grunden, utifrån det du och köksarkitekten kommit fram till, finns det egentligen inga gränser för hur ditt kök kan se ut. Av den anledningen kan vi inte heller tjuvstarta eller serietillverka ditt kök. Först när du lagt ordern, då börjar vi bygga. Det betyder att du varken kan hämta ditt kök ute på ett lager eller få det levererat i platta paket. Du får helt enkelt vänta några veckor, men vi lovar att det är värt varenda sekund. När våra skickliga hantverkare gjort sitt, levereras stommarna färdigmonterade tillsammans med bänkskivor, beslag och detaljer.

 

Kvalitet i generationer


Det finns tusen sätt att tillverka kök. Vårt sätt går tillbaka i flera generationer och hantverket bakom varje kök är omsorgsfullt utvecklat. Vill man ha ett riktigt bra kök, är det svårt att få ett bättre kök än ett Tibrokök. Vi tillåter att tillverkningen tar lite extra tid för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet. Hela vår yrkesstolthet speglar sig i ditt kök och den är vi såklart rädda om. För oss är det lika viktigt med en hållbar och kraftig stomme, som finishen på luckor och lådor. Alla frästa spår handslipas för ett perfekt resultat och vi skickar aldrig iväg ett kök som inte uppfyller alla våra högt uppsatta krav. 

 

Fritt från passbitar och skarvar


På Tibrokök anpassar vi ditt nya kök efter rummet, och inte tvärtom. Vi minimerar antalet passbitar och tråkiga skarvar. Även om vi har ett grundsortiment med stommar i olika mått, anpassar vi måtten så att köket är optimalt utformat efter rummet. Har du exempelvis ovanligt högt eller lågt i tak, justerar vi höjden på skåpen så att det blir perfekt. Precis som om det vore byggt direkt på plats. 

 


 

Vill du veta mer om hur det går till att köpa ett Tibrokök?
Kontakta en återförsäljare nära dig »