Återförsäljare

Vill du titta närmare på ett Tibrokök? Ta kontakt med någon av våra duktiga återförsäljare som kan hjälpa dig med ditt framtida kök. De ger dig inspiration och idéer och du kan se, känna och uppleva våra kök på nära håll.

Återförsäljare markerade med * är renodlade tibroköksutställningar.

Tibrokök söker ny återförsäljare i Linköping - Norrköpingsregionen
Intresset för Tibrokök växer. Allt fler väljer att satsa på tidlösa svenska kvalitetskök, byggda med känsla för det genuina hantverket.

 

SCHAGGARPS GÅRDSBUTIKER

Västra Värlingevägen 64-8
23193 Trelleborg Skegrie

Tel 0706-600106
E-post info@schaggarp.se
Hemsida http://www.schaggarp.se

En familjeägd butik med personlig service och genuint engagemang. Butiken finns på vår gård Schaggarp, nära Skegrie som ligger mellan Malmö och Trelleborg. I nuläget har vi öppet efter överenskommelse. Ring 0706-600106 och bestäm en tid. Ni är också välkomna att komma in. Är vi hemma på gården så hjälper vi er i den utsträckning vi kan.

Boka en tid för ett förutsättningslöst möte med en köksdesigner. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök, där vi i lugn och ro på plats hemma hos er kan prata igenom era förutsättningar och önskemål. Ni berättar för oss vad ni vill ha och vi ritar ett kök efter era behov. Ni får tredimensionella skisser som gör det lättare att välja. Vi har egna hantverkare som sätter in köket till er, om ni vill det.

55.407495

13.086613

Kontaktpersoner

Mikael Gulda
Telefon: 0706-600106
E-post: mikael.gulda@schaggarp.se

Viveka Gulda
Telefon: 0704-940964
E-post: viveka.gulda@schaggarp.se


Våra återförsäljare i Sverige
Våra återförsäljare i Norge
Våra återförsäljare i Finland